Kezdőlap
Biztonsági ajtó
Biztonsági zár
Marás minták
Fa ajtók
Képgaléria-1
Képgaléria-2
Képgaléria-3
Kapcsolat
Ajtó tervező
 
 
 
BDPST ROCK play
Biztonsági ajtó és biztonsági zárak, acél biztonsági bejárati ajtók, betörésvédelem - Budapest, Pest megye

Biztonsági zárak

Biztonsági zár

A biztonsági zárak azért jobbak egy hagyományos zárnál, mert a kulcsok variációs lehetősége sokkal magasabb, mint egy hagyományos zár vagy zárbetét esetén, valamint több ponton záródnak az ajtókeretbe. A zárak mechanikus alkatrészei és a zár palástja sokkal szívósabb (keményebb) anyagból készül mint a hagyományos zárszerkezeteké.

A biztonsági ajtók zárszerkezeteit leginkább a felhasználás helye határozza meg. Egy irodába vagy egy olyan helységben ahol többen használják az ajtót és megvan az esélye annak, hogy cserélődik a felhasználók száma inkább olyan zárszerkezeteket javaslunk amelyek komoly másolásvédelemmel rendelkeznek. Így nyomon követhető, hogy kinek van kulcsa az adott helységhez. Egy lakás vagy egy családi ház ajtajánál ahol a felhasználók száma alacsony ott a saját elképzelések az irányadók.

Korszerű zárbetétek

Az általunk forgalmazott és beépített biztonsági zárak folyamatos fejlesztés és szigorú minőség ellenőrzés mellet készülnek.

Garantált behatolásvédelem

Az általunk gyártott biztonsági ajtó az ajtólap minden oldalán záródik. Minden záródási pont az acélszerkezetű tokrendszerbe illeszkedik. Rengeteg megoldás létezik szinte minden igény kielégítő zár készlettel rendelkezünk.

Biztonsági kulcsok

Alap esetben a fő zárak három a cilinder zárak öt kulcsot tartalmaznak, de természetesen lehetőség van a több kulcs szállítására is.

Vannak tollas és cilinderbetétes zárszerkezetek ezekhez természetesen igény szerint lehet akár másolás védett kulcsokat alkalmazni. Már az alap zárszerkezetek is olyan kulccsal vannak ellátva, hogy nagyon kevés helyen lehet másolni és nagy része vásárlói kártyával védett.

Biztonsági ajtó zárszerkezetek

Biztonsági ajtó zár 40.706/M6 Biztonsági ajtó zár 40.741 Biztonsági ajtó zár 52.771
Biztonsági ajtó zár 54.795 Biztonsági ajtó zár 54.787 Biztonsági ajtó zár 85.789...N
Biztonsági ajtó zár 85.971...N Gege biztonsági zár  

Biztonsági ajtók | © 2009 - 2021 Minden jog fenntartva | Honlap készítés